Senaste nytt

Här kan du läsa om vad som hänt och kommer att hända i centrumet.

Salem Centrum är nu öppet som vanligt igen, några få butiker har fortsatta avvikande öppettider. Se alla öppettider under respektive butik. Om du vill ha större möjlighet att kunna utföra dina ärenden när det är färre besökare i centrum är det att rekommendera att handla tidiga morgnar - eller tidig eftermiddag. Fredagar och sena eftermiddagar är det flest besökare i centrum.

Läs mer här!

Läs mer...

Beslut om nya kontantautomater i Salem Centrum

fredag, 16 oktober 2020

Fastighetsägaren och Bankomat AB har nu tecknat avtal om ett nytt Kontantcenteri Salem Centrum.

Läs mer...

Information med anledning av Coronaviruset [covid-19]

Salem Centrum håller öppet som vanligt, i den mån vi kan. Enskilda avvikelser kan förekomma och vi hoppas att ni har förståelse för det och fortsätter handla, och stötta oss i Salem Centrum. Läs mer. 

Läs mer...

Kalender 2020

Efter Folkhälsomyndigheternas rekommendation om inga allmänna sammankomster med fler än 500 personer har vi valt att ställa in framtida evenemang som planerats under året  2020 i Salem Centrum.

Läs mer...

Salem Centrum återinför möjligheten att använda P-skiva

I somras infördes en ny parkeringslösning för att öka omsättningen på parkeringsplatserna i Salem Centrum. Under hösten har det nya systemet utvärderats. Efter att ha tagit handlarna och kundernas synpunkter på stort allvar och undersökt vilka alternativa lösningar som finns har man nu beslutat att återinföra p-skivan. > Läs mer.

Läs mer...

Om händelserna i Salem Centrum

onsdag, 16 januari 2019

Under de senaste dagarna har det skett två allvarliga brott i Salem centrum, ett personrån och ett butiksrån. Vi ser allvarligt på dessa händelser och samverkar med polisen i frågan. Läs mer här...

Läs mer...

Salem Centrum 50 år!

lördag, 17 november 2018

Lördagen den 17 november firade Salem Centrum tillsammans med Salems Kommun och Hembygdsförening femtio år. Det var i slutet av 1968 som Salem Centrum stod klart och invigdes, något som firades med tårta och en tillbakablick på Salem genom åren. Se bilder från utställningen här...

Läs mer...

Fotoutställning i centrum

onsdag, 19 september 2018

Natur- och kulturfotografen Roland Svensson ställer ut egna fotografier i centrum från den 19 september och framåt. Utställningen är öppen under eftermiddagarna måndag, onsdag och fredag om inget annat anges.  

Läs mer...

Rökfritt Centrum

Med hänsyn till besökare och personal är Salem Centrum en rökfri zon. Det är förbjudet att röka vid samtliga entréer och på uteserveringar. Vi hänvisar rökare till designerade rökrutor. Läs mer här.

Läs mer...

Integritetspolicy

Integritetspolicy för kameraövervakning. 

Läs mer...

Följ Salem Centrum på Instagram